Inhoud

Contact

Neem hier contact met ons op als je een vraag hebt over de website.  Je kunt daar foto’s mee sturen zodat we het probleem goed kunnen bekijken en zo hopelijk ook een goed advies kunnen geven. deze website is in de maak

 

 

Adverteren op kippenziekten.nl

Wil je adverteren op kippenziekten.nl? Klik hier om meer te weten.

Foto's & video's insturen

Graag vertellen wij hoe je jouw kippen kunt helpen, dit doen we graag met voorbeelden. Help ons daarom net als bovenstaande mensen een handje mee om de informatie op deze informatieve site te verduidelijken.  Zeker als je hier bent gekomen omdat jouw kippen ergens last van hebben. Maak een foto en stuur hem ons op!

Maak voor ons, en andere liefhebbers een foto of een filmpje zodat we duidelijk kunnen laten zien hoe een bepaalde symptoom of ziekte er uit ziet. Zo kunnen we jouw ook helpen!

Video’s insturen met We-transfer

Een video is vaak te groot om te versturen via e-mal. Gelukkig kan het heel makkelijk met We-transfer. Een gratis programma om grote bestanden te delen. Dat gaat in een paar makkelijke stappen:

  1. Ga naar https://wetransfer.com/
  2. Kies voor de gratis versie
  3. Upload je video die je met ons wilt delen.
  4. Vul ons email adres in video@kippenziekten.nl
  5. En je eigen e-mail
  6. Druk op verzenden

Consult aanvragen

Vind hier meer informatie over consult aanvragen

Partners

Hieronder staan handige links verzameld die ook met de kippenhobby te maken hebben. Heb je ook een link dat hier geplaatst kan worden? Neem dan contact op.

Vogelartsen en pluimvee artsen

Vind hier meer informatie over vogelarten en pluimvee artsen.