Vogel en pluimvee artsen

Een dierenarts met kennis over vogels is een vereisten voor het genezen van een zieke kip. Op deze website vind je veel informatie over kippenziektes, plagen en oplossingen, maar geen van de oplossingen kan tippen aan de vakkennis van een gespecialiseerde vogelarts, pluimveearts of dierenarts voor duiven. Bij twijfel over de conditie van jouw kippen raden we altijd aan om een dierenarts met kennis van vogels te raadplegen. Dit omdat een “gewone dierenarts” over kippen soms geen idee heeft. Hieronder staan alle, bij ons bekende, dierenartsen met vogelkennis. Vul je eigen locatie in en je vindt de dichtstbijzijnde.

Gespecialiseerde dierenarts

Een kippendokter, duivendierenarts of een vogeldierenarts hebben zich naast hun studie voor de dierengeneeskunde, gespecialiseerd in vogels. Belangrijk voor een goede diagnose en de verdere loop van de behandeling. Kies daarom altijd voor een vogelarts. Zit er in jouw regio ook een gespecialiseerde kippendokter of duiven dierenarts dan zijn dit zeker goede keuzes.

Vogelarts per regio

Deze lijst met dierenartsen bestaat uit dierenartsen in Nederland, België en een enkele in Duitsland, zodat je, waar je ook woont, een vogelarts kunt vinden. Of je nu een dierenarts nodig hebt in Tilburg, Amsterdam of Rotterdam. Ontbreekt jouw dierenarts voor vogels? Stuur dan de gegevens door en wij zetten hem erbij. We proberen de kaart zo actueel mogelijk te houden.

Foto’s maken bij de dierenarts

Ga je naar de dierenarts, mag je foto’s maken en wil je deze met ons delen, dan vragen we dat zeker te doen!. Deze kan je bij ons insturen. Goede foto’s zijn een aanvulling voor de website. Hiermee kunnen we de bezoekers die net als jij een ziek kip hebben, informeren over de ziekte, behandeling en mogelijk oplossing.

Kippendokter

Gezocht! Een kippendokter die online consult kan aanbieden via deze website.

Add Your Heading Text Here